Katthotell

12 November 2006

Igår släpptes den hett efterlängtade uppdateringen av Project Reality som numera inte benämns "minimod" utan helt enkelt "mod".

Av det jag läst innehåller version 0.4 en hel del nytt material och det ska bli mycket spännande att prova alla nyheter.

Om allt går som planerat kan ni hämta den från "Files" på vår hemsida.4 September 2006

Hösten är äntligen på väg och nu finns det inte längre anledning att ha dåligt samvete för att man sitter inne framför datorn istället för att pressa på stranden. Därför hoppas jag att vi ska råda bot på den frånvaro av spelande som rått under sommaren.


17 April 2006

Påskfirandet
är över och jag tror inte att jag kommer vara sugen på någon form av sill på väldigt lång tid framöver. Jag hoppas att ni andra haft en lika trevlig påsk som mig och att ni inte snålat på nubben.

Spelandet i klanen har på sistonde varit väldigt klent och jag vågar säga att det till stor del beror på att Oblivion släppts. Ett helt fantastiskt spel som borde komma med samma varning som alla nikotinhaltiga produkter.

Jag har hursomhelst en glad nyhet att presentera, Kolmark är sedan en kort tid tillbaka värdig att bära vårt prefix framför sitt namn, så välkommen in i vår exklusiva skara Kohlmark.
/Fifty


1 mars 2006
Två filmer har dykt upp i vårt filarkiv och ersatt den senaste patchen. Ta gärna en titt, de är båda mycket välgjorda.

En glad nyhet, ALiENiD har äntligen tagit sitt förnuft till fånga och slängt in ett vackert [PHD] framför sitt namn. Trevligt, trevligt.
/Fifty


12 februari 2006
Nu
är hemisdan upp igen, fast denna gång med en betydligt smidigare adress. Äntligen ligger den på ett riktigt webhotell med stöd för PHP. Detta i sin tur innebär att vi kan använda oss av ett riktigt forum istället för den där sketna gästboken. Så prova nu att klicka på "Forum" så får ni se på grejjer!
/Fifty


18 juni, 2005
Hej och välkommen till vår klansida. Nu tror jag att browserfönstret går att skala ner utan att saker och ting ser alltför märkliga ut. I övrigt har det inte hänt så mycket och lär inte heller göra så förrän jag hittar ett bra och billigt webhotell där jag kan använda php. De flesta av länkarna till vänster fungerar emellertid numera så ta gärna en titt där.

Jag noterade att den här sidan ser ganska annorlunda ut när jag tittar på den via en annan dator. Detta beror på att det teckensnittet jag använt inte ligger med i windows som standard. Därför råder jag alla besökare av denna sidan att ladda hem det. Ni hittar det under "Files", där ni också hittar instruktioner för hur ni använder det.
/Fifty19 juni, 2005
Jag har ändrat ett par saker på sidan, främst form. Bl.a. har jag lagt till lite "scanlines" till bakgrunden för att få lite mer liv. Jag vet inte om det hjälpte, lite mindre platt tyckte jag att det blev i alla fall.

Den mörkgröna rutan här i mitten har jag på de flesta platser bestämt en höjd till så att man slipper scrolla när man tittar på sidan. För att se hur det såg ut tidigare kan ni titta på "News" där jag inte ändrat något.
För att se förändringarna måste ni kanske trycka på reload i er browser, bara så ni vet.

För alla nyanlända, [PHD]loggan fungerar som "hem" vilket kan vara bra att veta och inte är helt självklart.
/Fifty


20 juni, 2005
Nu har vi ett temporärt forum, visserligen väldigt dålig men det fungerar tills vi hittar ett webhotel.
Klicka bara på "Forum" så tas ni till gästboken.
/Fifty21 juni, 2005
Scrollen på startsidan fungerar, wohoo!
Jag skulle bara vilja slippa scrollbaren i botten, då hade jag blivit riktigt lycklig.

Har ni förresten noterat de nya detaljerna i bannern? Jag har lagt till en helikopter och ett flyglan =D

Numera ligger all ny info om hemsidan och klanen under "News" istället för på förstasidan som den gjort tidigare. Det kändes mer logiskt så. Detta innebär också att det sista spåret av den gamla layouten är borta.

En pytteliten icon har dykt upp i sidan av adressfältet (där ni skriver vart ni ska, ex. www.phd.se). Förmodligen måste ni som besökt sidan nyligen trycka på "refresh" för att se den. Om ni lägger till den här sidan i era favoriter bör ikonen dyka upp där också.

Mittenpartiet dvs där allt står har jag flyttat ner lite, jag tyckte att det var snyggare.
/Fifty